Top 5 best gelezen blogs in 2020

Best gelezen blogs 2020

Marketing blogs 2020

Vanuit Consigo Online Marketing delen wij graag onze kennis en ervaring. 

We hebben we dit jaar opnieuw vele blogs over online marketing geschreven. Van conversie tips en adviezen over sales binnen Linkedin tot Google posts en lead analyses.

Maar welke blogs zijn door jullie nou het best gelezen in 2020? We hebben deze 5 blogs voor je op een rijtje gezet zodat je ze nog kunt nalezen. 

Hier komen ze op willekeurige volgorde:

1. Lead analyse > haal meer uit je website

Wie bezoekt er eigenlijk je website? Misschien zitten hier wel potentiële leads of prospects tussen waar je niet eens vanaf weet. Veel B2B websites hebben lagere bezoekersaantallen. Dit maakt uiteindelijk niet veel uit – als je maar de juiste bezoekers trekt.

Hoe kom je hier nu achter? Door middel van online lead tools en slimme lead analyses zie je welke bedrijven je website bezoeken. Grote kans dat daar nieuwe leads en prospects tussen zitten die misschien wel erg interessant voor je kunnen zijn.

2. Starten met content marketing

Content marketing is een hot begrip en een term die iedereen tegenwoordig wel kent. Waarom zou je er als ondernemer of organisatie iets mee gaan doen? Omdat het een perfecte manier is om jouw doelgroep te bereiken met de juiste informatie via het juiste kanaal.

3. Tips voor een succesvol Instagram account

Gebruik jij Instagram voor jouw bedrijf? Grote kans dat je het lastig vindt om meer relevante volgers te krijgen. Waarschijnlijk merk je dat op de berichten die je publiceert maar weinig reactie komt. Speciaal voor jou hebben wij drie handige strategieën hoe je snel meer betrokken volgers kunt realiseren voor jouw Instagram kanaal.

4. Online huisstijl voor social media

Je bent druk bezig om elke week leuke en interessante berichten op social media te plaatsen. Social media marketing is immers een hele effectieve manier om je bedrijf online te promoten, in contact te komen met je klanten of nieuwe klanten aan je te binden. Er zijn echter vele andere bedrijven met jou die dat ook doen. Dan is het wel zo fijn als je door je doelgroep snel herkend wordt.

5. Online marketing strategie

Het uitdenken van een goede strategie voor je bedrijf is cruciaal voor het bereiken van je doelstellingen.

Je kunt zonder uitgestippelde strategische koers ook prima succesvol zijn als ondernemer of marketeer. Echter, het hebben van een doordachte, duidelijke en onderscheidende marketing strategie fungeert als leidende koers voor de keuzes die je op tactisch en operationeel vlak gaat maken.

Hulp nodig met online marketing?

Wil jij aan de slag met online marketing en wil je stappen zetten om je online positie te optimaliseren? Wij hebben veel ervaring met het uitdenken, inrichten en optimaliseren van online marketing strategieën. Laat ons weten welke uitdaging jij hebt!

Blijf op de hoogte

 

Neem contact op

Heb je vragen over deze blogs? Of wil je aan de slag met online marketing? Neem dan gerust contact op met Jurgen via: jurgen@consigo.nl of 085-888-2822. Wij helpen je graag.

Nieuwste online marketing blogs

Gerelateerde blogs