24 uur online marketing support voor Rock City

online-marketing-sessie-rockcity

Onze 24 uur sessie voor Rock City

Elk kwartaal helpen wij een goed doel of stichting op weg met onze 24 uur sessies. Tijdens deze sessies helpen wij organisaties met 24 uur marketingadvies. We delen onze kennis op het gebied van online marketing, zodat de organisatie daarna zelf aan de slag kan met het vergroten van hun online zichtbaarheid. Dit keer waren we bij Rock City in Amersfoort.

Contentdeal

Net als Consigo is Rock City lid van Content Amersfoort. Collega Lotte kwam via Content Amersfoort in contact met Koen van Rock City. Er ontstonden al gauw ideeën voor een mooie samenwerking. Lotte: “Omdat Rock City en haar mensen door alle perikelen rondom de corona pandemie al genoeg te verduren hebben gehad, leek het ons leuk Rock City eerst met een een 24 uur online marketing sessie te steunen. Uiteraard zijn we erg content om daarna de samenwerking aan te gaan! We vinden Rock City een supertof Amersfoorts merk dat we graag helpen verder groeien!”

24 uur marketing advies

Normaal gesproken nodigen we een organisatie graag uit bij ons op kantoor, maar aangezien de brouwerij een mooie locatie is en wij daar ook super benieuwd naar waren, zijn wij met het team naar Rock City toe gegaan.

Rock City is een bierbrouwerij waar 24 uur per dag bier wordt gebrouwen. Daarnaast is het ook een restaurant waar je heerlijk kunt eten en de bieren kunt proeven. Vanuit het restaurant heb je door een glazen wand uitzicht op de brouwerij. Een unieke beleving met veel mogelijkheden.

De sessie

Bij de start vertelden Koen en zijn compagnon Wiebe ons hun ondernemersverhaal. De brouwerij is ontstaan vanuit een hobby en nu een goedlopend bedrijf geworden. Helaas is het restaurant een hele tijd gesloten geweest vanwege Corona. Koen en Wiebe vertelden ons ook waar zij nu het meest tegenaan lopen wat betreft online marketing. Ze willen graag verder groeien en kunnen hier wel wat hulp bij gebruiken.

Na deze gezamenlijke start, deelden we ons team op in kleine groepjes. Jurgen en Lotte gingen samen met Wiebe het gesprek aan over strategie en de b2b markt, Timo en William zijn aan de slag gegaan met SEO, Google Analytics en de website. Christa en Kimberly hebben zich gebogen over social media,  content en influencer marketing.

Aan het einde van deze brainstorms hebben we de sessie plenair afgesloten. Ieder team gaf een korte  samenvatting van wat er besproken was en wat de vervolgstappen zijn. 

Rock City is een leuk en uitdagend bedrijf voor ons als online marketing bureau. We vinden het dan ook super leuk dat we deze samenwerking zijn gestart en Rock City beter op de kaart mogen gaan zetten. We gaan er iets moois van maken met elkaar!

“Dit alles is gewoon leuk! De wijze waarop de samenwerking tot stand kwam, nu verloopt en dat we ook meteen wat terug krijgen in de vorm van deze 24 uur sessie. Dit is leuk samenwerken”, aldus Koen van Rock City.

Natuurlijk hebben we de dag afgesloten met een heerlijk koud biertje en lekker eten bij Rock City.

Ook een 24 uur sessie? 

Ken jij een organisatie die 24 uur online marketing support kan gebruiken? Laat het ons weten.

Meer weten over online campagnes?

Wil je voor jouw bedrijf starten met resultaatgerichte online marketing campagnes? Of wil je eens een frisse blik op je online marketing aanpak? Wij hebben veel ervaring met het uitdenken, inrichten en optimaliseren van online marketing campagnes. Laat ons weten welke uitdaging jij hebt.

Blijf op de hoogte

 

Neem contact op

Heb je vragen over deze blogs? Of wil je aan de slag met online marketing? Neem dan gerust contact op met Jurgen via: jurgen@consigo.nl of 085-888-2822. Wij helpen je graag.

Nieuwste online marketing blogs

Gerelateerde blogs