24 uur online marketing support voor Flint theater

Onze 24 uur sessie voor Flint theater

Als er één sector is die hard getroffen is tijdens de corona-crisis, dan zijn het wel de theaters. Daarom besloten wij het Amersfoortse Flint theater een handje te helpen met onze 24 uur marketingsessie. In dit blog vertellen we hoe deze sessie eruit zag.

24 uur marketingadvies

Tijdens onze 24 uur sessies helpen wij organisaties met 24 uur marketingadvies. We delen onze kennis op het gebied van online marketing, zodat de organisatie daarna zelf aan de slag kan met het vergroten van hun online zichtbaarheid. Normaal gesproken nodigen we een organisatie graag uit bij ons op kantoor, maar vanwege corona vond de sessie dit keer online plaats.

Een groot deel van de sessie stond in het teken van strategie. Dit is immers de basis van goede online marketing. Zo hebben we bijvoorbeeld gekeken naar hoe we de klantervaring van digitale voorstellingen bij Flint kunnen verbeteren. Andere dingen die aan bod kwamen zijn: Google Analytics, Google Ads, content en e-mailmarketing. Om zoveel mogelijk uit de sessies te halen, splitste we op in kleinere groepjes. Hierdoor konden we uiteindelijk meer kennis delen. 

Een geslaagde dag

Tijdens de sessie hebben we theater Flint een eind op weg kunnen helpen met hun online marketing vraagstukken. Nu kunnen zij hier zelf mee aan de slag. “De sessie was erg leerzaam en inspirerend. We hebben ontzettend veel geleerd van de online marketing specialisten van Consigo en hebben een goed gevulde actielijst om zelf mee aan de slag te gaan”, aldus Flint. 

We vonden het erg leuk om onze online marketing kennis met Flint te kunnen delen en ze verder op weg te helpen. We kijken uit naar een mooie (online) toekomst voor Flint!

Ook een 24 uur sessie?

Ken jij een organisatie die 24 uur online marketing support kan gebruiken? Laat het ons weten.

Meer weten over online campagnes?

Wil je voor jouw bedrijf starten met resultaatgerichte online marketing campagnes? Of wil je eens een frisse blik op je online marketing aanpak? Wij hebben veel ervaring met het uitdenken, inrichten en optimaliseren van online marketing campagnes. Laat ons weten welke uitdaging jij hebt.

Blijf op de hoogte

 

Neem contact op

Heb je vragen over deze blogs? Of wil je aan de slag met online marketing? Neem dan gerust contact op met Jurgen via: jurgen@consigo.nl of 085-888-2822. Wij helpen je graag.

Nieuwste online marketing blogs

Gerelateerde blogs