24 uur online marketing support voor Stichting Leergeld Amersfoort

Consigo geeft 24 uur online marketing support aan Leergeld Amersfoort

Onze 24 uur sessie voor Stichting Leergeld Amersfoort

Elk kwartaal helpen wij een goed doel of stichting op weg met onze 24 uur online marketing support. Tijdens deze sessies helpen wij organisaties met 24 uur marketingadvies. We delen onze kennis op het gebied van online marketing, zodat de organisatie daarna zelf aan de slag kan met het vergroten van hun online zichtbaarheid. Dit keer waren we op zoek naar een stichting in de omgeving van Amersfoort, die zich hard maakt voor kinderen. Daarom nodigden we Stichting Leergeld Amersfoort uit bij ons op kantoor.

Op dit moment leven in Amersfoort ongeveer 4.500 kinderen in armoede. Stichting Leergeld Amersfoort helpt schoolgaande kinderen uit gezinnen met financiële problemen. Door donaties kunnen deze kinderen meedoen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten en geholpen worden aan een fiets of schoolspullen.

Stichting Leergeld Amersfoort

Tijdens onze 24 uur sessie helpen we een organisatie met hun online marketing vraagstukken. Stichting Leergeld Amersfoort konden we verder op weg helpen op het gebied van strategie, social media én de verkeer naar/op de website. 

leergeld amersfoort 24 uur online marketing advies

 

Online marketing support voor Leergeld Amersfoort

We startten de 24 uur sessie met een gezamenlijke kennismaking. Hierdoor leerden we dat het doel van Stichting Leergeld is om verhalen te vertellen, zichtbaarheid te creëren en mensen in beweging te brengen. Ze wilden graag advies hoe ze dat met hun online marketing mogelijk kunnen maken. 

Na het bespreken van de belangrijkste vragen, deelden we ons op in groepjes en gingen aan de slag. Collega’s Joost, Anouk, William, Timo en Ilja gaven advies over de online marketing strategie, meetbaarheid, Google Grants, zoekmachine optimalisatie en de social media voor Stichting Leergeld Amersfoort.

“Dit was een top-ochtend met een top-team. Echt een cadeautje! Wat fijn dat Consigo tijd vrijmaakt om stichtingen als de onze, Stichting Leergeld Amersfoort, te helpen online zichtbaarder te zijn en zich beter te profileren. De kennis en ervaring die jullie met ons deelden, zetten we in om nog meer kinderen in Amersfoort te kunnen helpen!”

Stichting Leergeld Amersfoort
Leergeld Amersfoort in 24 uur online marketing advies

Hoe kunnen we beter zichtbaar worden in het algemeen? Hoe kunnen we consistentie aanbrengen in de social media aanpak en wat kan er nog verbeterd worden aan de website?

Aan de hand duidelijke vragen vanuit het bestuursleden van Stichting Leergeld Amersfoort konden we concrete tips geven. Daarnaast konden we ze door middel van voorbeelden en bruikbare hulp documenten helpen bij de grootste pijnpunten.

William en Leergeld Amersfoort in 24 uur online marketing advies

We sloten de sessie af met een plenaire presentatie, waarin we inzoomden op een online marketing discipline. Per onderwerp gaven we verschillende actiepunten, waar Stichting Leergeld Amersfoort zelf mee aan de slag kan gaan.

“Ik vond het erg leuk en waardevol om voor Stichting Leergeld Amersfoort aan de slag te gaan. Mooi om te zien wat we binnen deze (korte) tijd kunnen bereiken. Namens Consigo hebben we concrete plannen gemaakt vanuit de verschillende disciplines. Zo kan Leergeld groeien op het gebied van SEO, Google Ads/Grants, social media en UX. Fijn om iets voor deze stichting te mogen doen!”

Joost van Consigo

Geslaagde online marketing support voor Leergeld Amersfoort!

Onder het motto ‘Nu meedoen is straks meetellen’  zetten de vrijwilligers van Stichting Leergeld Amersfoort zich in voor veel schoolgaande kinderen. Erg fijn dat we onze kennis konden delen. We kijken ernaar uit om de groei te zien op het gebied van online marketing!

Ook online marketing support? 

Ken jij een organisatie die 24 uur sessie kan gebruiken? Laat het ons weten. We zetten ons graag in!

Meer weten over online campagnes?

Wil je voor jouw bedrijf starten met resultaatgerichte online marketing campagnes? Of wil je eens een frisse blik op je online marketing aanpak? Wij hebben veel ervaring met het uitdenken, inrichten en optimaliseren van online marketing campagnes. Laat ons weten welke uitdaging jij hebt.

Blijf op de hoogte

 

Neem contact op

Heb je vragen over deze blogs? Of wil je aan de slag met online marketing? Neem dan gerust contact op met Jurgen via: jurgen@consigo.nl of 085-888-2822. Wij helpen je graag.

Nieuwste online marketing blogs

Gerelateerde blogs