1ste gecertificeerde bureau van Schrijven voor het Brein

Gecertificeerde bureau van Schrijven voor het brein

Schrijven voor het Brein certificering

Consigo Online Marketing mag zich vanaf nu als eerste marketingbureau in Nederland Schrijven voor het Brein Certified Agency noemen. We geloven dat we klanten en partners hiermee nog beter van dienst kunnen zijn.

Wat is Schrijven voor het Brein?

Psychologisch beïnvloeden met tekst. Door het toepassen van neuromarketing in teksten maak je jezelf, je verhaal en je aanbod onweerstaanbaar. Met de populaire e-learning én boek van Schrijven voor het brein ontdek je hoe het brein scant, leest en tekst verwerkt.

Weet jij dit goed toe te passen? Dan schrijf je teksten die je conversie verhogen.

Twee keer per jaar hebben we een Neurocopywriting APK sessie met het team. Geweldig hoe jullie tekst voor zowel voor jullie zelf, als voor jullie klanten op de agenda houden.’
Martin Kranenburg van Schrijven voor het Brein

Certified Agency

Consigo mocht zich, sinds vorig jaar mei, al als eerste marketingbureau in Nederland Storybrand Certified Agency noemen. Nu we ook als eerste gecertificeerde bureau deze titel hebben voor Schrijven voor het Brein, kunnen we onze klanten niet alleen helpen om het juiste verhaal te vertellen, maar ook converteren met teksten!

We zien veel ondernemingen worstelen met hun teksten. Wat ons aanspreekt in Schrijven voor het Brein is dat de principes ons nog beter in staat stelt om onze klanten te helpen.

Ben je geïnteresseerd in Schrijven voor het Brein en wil je neuromarketing toepassen in je teksten? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

Meer weten over online marketing?

Wil je voor jouw bedrijf starten met resultaatgerichte online marketing? Of wil je eens een frisse blik op je teksten? Wij hebben veel ervaring met het uitdenken, inrichten en optimaliseren van online marketing strategieën. Laat ons weten welke uitdaging jij hebt!

Blijf op de hoogte

 

Neem contact op

Heb je vragen over deze blogs? Of wil je aan de slag met online marketing? Neem dan gerust contact op met Jurgen via: jurgen@consigo.nl of 085-888-2822. Wij helpen je graag.

Nieuwste online marketing blogsGerelateerde blogs